Deschoorsteenveger.be

Vaste prijzen, geen verplaatsingskosten, snelle uitvoering en steeds met attest ! info@deschoorsteenveger.be 0498/131.081

kapotteschoorsteen

U kan bij ons steeds terecht voor zowel kleine reparaties alsook voor een volledige schoorsteenrenovatie. Een kleine reparatie kan eventueel tijdens het reinigen van uw schoorsteen gebeuren, denk dan aan een paar bakstenen of wat losgekomen voegen bijwerken. Voor een volledige schouwrenovatie kunnen wij u steeds een richtprijs geven via mail. Ook het plaatsen van een Inox-buis (tubering) zit in ons aanbod, zowel flexibel als vast. Hiervoor kan u steeds een richtprijs krijgen via mail, maar komen wij ook graag bij u langst om meer uitleg te verschaffen en een aangepaste offerte te maken.


herstellingen

Kleine herstellingen aan de schoorsteen zoals het metsen van enkele losgekomen bakstenen en voegen kunnen eventueel gedaan worden tijdens het reinigen van de schoorsteen. Gelieve dit op voorhand te vermelden zodanig wij hiermee rekening kunnen houden in onze agenda. De prijs zal u op voorhand meegedeeld worden. Herstellingen dienen echter niet voor het esthetische maar voor het praktische. Indien de herstellingen te groot worden en u wil dat uw schoorsteen er terug als nieuw uitziet, kan u beter voor een volledige renovatie kiezen.

 • metsen losse bakstenen
 • metsen losse voegen
 • terug vastmaken schoorsteenpotten of dekstenen

schoorsteenrenovatie

Een volledige schoorsteenrenovatie is nodig wanneer het merendeel van de voegen van de schoorsteen in slechte staat zijn en de bakstenen loskomen. Ook kan u voor een renovatie kiezen wanneer u de schoorsteen terug net en proper wil hebben, de voegen worden uitgeslepen, de schoorsteen zal worden afgespoten onder hoge-druk en alles zal terug gevoegd worden zodanig uw schoorsteen er terug als nieuw zal uitzien. U kan steeds onze richtprijzen opvragen via mail, voor een uitgebreide offerte en meer uitleg komen wij graag even bij u aan huis.

 • uitslijpen van de voegen
 • indien nodig afspuiten schoorsteen met hoge druk
 • voegen en afwerken van de schoorsteen

 • inox tubering (buis)

  inoxtubering

  Indien u een schoorsteen hebt die niet goed genoeg trekt of indien er een creosoot-laag aan de schoorsteenwand hangt die we niet meer kunnen verwijderen dan kan er een nieuwe Inox-flexibel schoorsteenkanaal aangebracht worden in een bestaand kanaal, zodat u weer jarenlang veilig kunt stoken. Als u geen schoorsteen heeft, dan kan er een dubbelwandig schoorsteenkanaal aangebracht worden, zowel binnenshuis als aan de buitengevel, waarmee u dezelfde dag al kunt genieten van een gezellig haardvuur, houtkachel of gashaard. Wij plaatsen steeds een dubbelwandige Inox, daar er door de gladde binnenwand minder snel onverbrande deeltjes gaan hechten die een creosoot-laag gaan vormen. U verkrijgt een optimale trek door zijn dubbel geïsoleerde wand. U kan ons steeds via mail contacteren voor onze richtprijzen, voor een uitgebreide offerte en meer uitleg komen wij graag even bij u aan huis.


  deschoorsteenveger.be

  info@deschoorsteenveger.be 0498/131.081
  © Deschoorsteenveger.be Ondernemingsnummer 082.0388.089 .