Deschoorsteenveger.be

Vaste prijzen, geen verplaatsingskosten, snelle uitvoering en steeds met attest ! info@deschoorsteenveger.be 0498/131.081

vogelnest

Deschoorsteenveger.be is de specialist op het vlak van schoorsteen reinigen, verwijderen van vogelnesten, plaatsen van roosters en herstellen/renoveren van schoorstenen! Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring dat persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel draagt. We nemen ruim de tijd om onze werkwijze en alle toepassingen te bespreken. Ik sta er persoonlijk garant voor dat wij steeds proper en met veel precisie werken. U kan steeds vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.


verwijderen van nesten

Het verwijderen van een nest is helaas niet mogelijk vanop het dak, daar de nest steeds over een te grote lengte in de schoorsteen zit. De nest zullen we dus langs onderuit moeten verwijderen met onze speciale nestboor. Daar de nest die bestaat uit : takken, stof, zachte broednest, enz. veel vuiligheid bevat kunnen we dan ook geen proper werk garanderen, gelieve hiermee rekening te houden. Steeds hanteren wij een vaste prijs ongeacht de werkuren, indien de nest niet te verwijderen is met het gewone materiaal zal er kap- en breekwerk aan te pas komen dit zal eerst met u besproken worden.

plaatsen van roosters

Wij raden u aan om na het verwijderen van een nest steeds een rooster te laten leggen daar deze hardnekkige vogels steeds terugkomen. Onze roosters worden steeds ter plaatse op maat gemaakt. De bevestigingswijze hangt van de opbouw van uw schoorsteen af, de meest voorkomende manier is : plat over het kanaal leggen en cementeren. Een veel voorkomende vraag is of vogels dan geen nest maken op het rooster, dit doen kauwen per definitie niet daar ze dan niet beschut zijn voor weer en wind.
Indien u veel vogels in uw buurt heeft, maar nog geen last van nesten heeft gehad raden wij u toch aan om preventief een rooster te laten leggen en u zo later onnodige kosten en vuiligheid te besparen.


deschoorsteenveger.be

info@deschoorsteenveger.be 0498/131.081
© Deschoorsteenveger.be Ondernemingsnummer 082.0388.089 .